An Unbiased View of مضرات رژیم کتوژنیک

اما یک رژیم کتوژنیک واقعی با آن چیزی که این روزها مد‌ شده است، کمی تفاوت دارد. رژیم کتوژنیک، یک رژیم “کم‌کربوهیدرات” و “پرچرب” است که اولین بار، برای درمان بیماران صرعی به کار گرفته شد؛ اما در حال حاضر، یکی از محبوب‌ترین رژیم‌های‌غذایی جهان، برای کاهش وزن است. 

با توجه به اینکه بیشتر غذاهای ایرانی، انواع کربوهیدرات دارند، رژیم کتوژنیک غذاهای شما را بسیار محدود می‌کند و نه‌تنها برای خوردن، بلکه برای تهیه‌ی غذاهای خود هم دچار مشکل می‌شوید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مهم است که به اندازه کافی استراحت کنید و در هفته اول از ورزش‌های سنگین خودداری کنید و در عوض ورزش‌های سبک‌تر مانند یوگا یا حرکات کششی را انجام دهید.

اگر فرصت مطالعه مقاله را ندارید، می‌توانید به فایل صوتی آن گوش دهید:

رژیم کتوژنیک برای افراد زیر عوارض رژیم کتوژنیک دو هفته ای بالایی دارد، بنابراین اگر شرایط زیر را دارید، این رژیم را نگیرید.

کاهش وزن سریع و رسیدن به وزن ثابت با ماندن در وضعیت کتوسیس

اگر برای شما دنبال کردن یک رژیم با کربوهیدرات بسیار پایین در هر روز کار مشکلی است به جای آن می‌توانید از چرخه کربوهیدراتی استفاده کنید.

کربوهیدرات‌ها همچنان محدودند و کمتر از ۱۰ درصد کالری روزانه را به خود اختصاص می‌دهند.

اگر شما یکی از افراد خوش شانسی هستید که با رژیم کتو، موفق به کاهش وزن شده‌اید به شما تبریک می‌گوییم. از آنجایی که کتو یک رژیم غذایی محدودکننده از نظر کربوهیدرات است، متاسفانه بسیاری از افراد پس از قطع آن، وزن اضافه می‌کنند.

رژیم کتوژنیک برخلاف بسیاری از رژیم‌های زودگذر و غیر علمی به شما کمک می‌کند تا بتوانید لاغر شوید و هم وزن خود را ثابت نگه دارید.

بعد از خروج از رژیم کتو احساس گرسنگی غالب می‌شود بنابراین مصرف پروتئین سالم در کنار کربوهیدرات مهم است.

غذاهایی که کربوهیدرات زیادی دارند در این فهرست نام برده‌ایم:

از آنجا که رژیم کتو یک رژیم محدود کننده است که مصرف کربوهیدرات ها را ممنوع و توصیه بر مصرف بالای چربی ها و پروتئین ها دارد؛ توصیه متخصصین تغذیه به عدم پیروی از رژیم کتوژنیک در بارداری است.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “An Unbiased View of مضرات رژیم کتوژنیک”

Leave a Reply

Gravatar